MULTIFILM voor kantoren

Een kantoorwerkplek met optimaal daglicht en een aangename binnentemperatuur verbetert de gezondheid en prestaties van de medewerkers. Als het daglicht ongehinderd de kamer binnenkomt, veroorzaakt dit verblinding, schittering en reflecties op de gebruikte beeldschermen wat kan leiden tot vermoeidheid, hoofd- en rugpijn, spierspanning en oogaandoeningen, en deze op haar beurt weer leidt tot een hoger ziekteverzuim. Daarom is het uitermate belangrijk een ​​goede warmte- en lichtbescherming te bieden op de werkplek.

MULTIFILM is hierbij de ideale partner gezien de foliegordijnen tot 88% van de warmte blokkeren, alle schittering wegneemt en zo ook de reflecties op het scherm afnemen. Bovendien zullen de werknemers zich niet opgesloten voelen in de ruimte door de transparantie van de gordijnen naar buiten toe.

Geen reflectie meer op je beeld- of projectiescherm

MULTIFILM voor een ideale werkomstandigheid

Naast warmtewering is lichtwering het een belangrijke eigenschap van de MULTIFILM-collectie en draagt deze laatste bij tot een ideale werkomgeving door het scherpe licht, zeer irriterend door de schittering en reflectie in de beeldschermen, te verdelen en diffuus te maken in de ruimte!

Door de prismastructuur in de folie wordt het licht verspreid en gebroken gereduceerd tot een aantal Lux van ongeveer 500. Dit valt binnen de richtlijnen van ARAB die als range 400 tot 600 Lux voorschrijft voor een ideale werkomgeving.

Zonwering in uw huisstijl

MULTIFILM kan zorgen voor personalisatie van uw gordijnen door de folie te laten ‘sublimeren’ wat inhoudt dat je zelf een eigen logo of afbeelding kan laten printen in de folie. Het foliegordijn zorgt op deze manier nog voor een extra bijdrage aan de positionering en marketing van uw bedrijf of organisatie! Meer informatie vindt u hier.

Bekijk overige toepassingen