Hoogbouw en Appartementen

Bij hoogbouw en appartementen is een gebrek aan efficiënte zonwering een frequent gehoord probleem doordat buitenzonwering dikwijls niet mogelijk is omwille van de hoogte of beperkingen opgelegd door de verhuurder/vereniging mede-eigenaars.

Onze MULTIFILM-gordijnen blokkeren tot 88% van de warmte, nemen alle schittering/reflecties weg van uw beeldschermen en toch behoudt u een perfect zicht naar buiten! Het systeem heeft geen last van het weer en is ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk.

Erkers, Veranda’s en Tuinkamers

Een erker, veranda of tuinkamer bestaan veelal uit glas met als doel te genieten van het prachtige uitzicht naar de tuin maar heeft als groot nadeel de hoeveelheid warmte die via het glas binnensluipt.

De MULTIFILM-gordijnen zorgen ervoor dat van die toetredende warmte circa 88% kan worden geblokkeerd, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft!

We lossen dus én het warmteprobleem op en behouden voor u de essentie van uw erker of tuinkamer!

MULTIFILM voor VELUX

Ook bij VELUX- dakramen is MULTIFILM toepasbaar! Door middel van een speciale cassette kan het doek in het VELUX-systeem worden geïntegreerd. Het doek blijft op spanning door een veer en kan hiermee dus gewoon op de normale manier open!

Bekijk overige toepassingen